Haloחזרה לדף הבית

מחיקת חשבון

Halo · H.T.Z Studios

מחיקת חשבון מתוך האפליקציה

כאשר מערכת החשבונות של Halo פעילה, ניתן לבקש מחיקת חשבון מתוך האפליקציה דרך הגדרות החשבון. לאחר אישור הבקשה, פרטי החשבון המאוחסנים במערכת האימות יימחקו בהתאם ליישום פעולת המחיקה בשרת.

מידע מקומי

Halo היא local-first. מידע שנשמר רק במכשיר אינו בהכרח חלק מחשבון הענן. כדי למחוק מידע מקומי ניתן למחוק את נתוני האפליקציה או להסיר את האפליקציה מהמכשיר.

לפני המחיקה

אם יש מידע שברצונך לשמור, מומלץ לייצא אותו לפני מחיקת החשבון או הסרת האפליקציה. לאחר מחיקה ייתכן שלא ניתן יהיה לשחזר מידע שנמחק.

אם אפשרות המחיקה עדיין אינה זמינה

Halo נמצאת בגרסת בטא. אין לפתוח חשבונות לציבור עד שמנגנון מחיקת החשבון בצד השרת פעיל. עמוד זה מתאר את מנגנון המחיקה שנדרש להפעלה לפני השקה ציבורית.

Account Deletion

Halo · H.T.Z Studios

Delete from the app

When Halo account services are active, you can request account deletion from the account settings inside the app. After confirmation, account information stored by the authentication system will be deleted according to the server-side deletion implementation.

Local data

Halo is local-first. Information stored only on the device is not necessarily part of the cloud account. Local data can be removed by clearing app data or uninstalling the app.

Before deletion

Export any information you want to keep before deleting your account or uninstalling the app. Deleted information may not be recoverable.

Beta status

Halo is currently in beta. Public account creation should not be launched until server-side account deletion is active. This page describes the deletion mechanism required before public release.